Avantajele caselor prefabricate

Serviciul „totul dintr-o singură sursă”

Cu o casă prefabricată aveți doar o singură companie de contact care vă coordonează visul de casă. De la prima consultare cu consultantul și arhitectul dvs. în domeniul construcțiilor, sunteți deja pe mâini competente. Pentru organizația de pe șantier, există un singur manager care este foarte bine informat despre proiectul dvs. de construcție.

Garanția prețului fix

Când construiți o casă prefabricată, beneficiați de un nivel ridicat de securitate a planificării. După semnarea contractului, veți primi o garanție de preț fix pentru întreaga gamă de servicii până la 12 luni. Nu există taxe neprevăzute, de exemplu din cauza vremii nefavorabile sau a costurilor imprevizibile.

Calitate fiabilă monitorizată

Dacă alegeți o casă prefabricată, vă puteți baza pe un standard de calitate ridicat și fiabil. Toți membrii BDF (Asociația Federală a Construcțiilor Prefabricate Germane eV) sunt supuși unui control anual al calității. Asociația de calitate a construcțiilor prefabricate germane (QDF) verifică atât producția componentelor din fabrică, cât și asamblarea caselor prefabricate pe șantier.

Planificarea și echiparea individuală

Fiecare casă prefabricată poate fi planificată individual și este proiectată în conformitate cu dorințele familiei de clădiri.

Bilanț energetic ridicat

Anvelopa clădirii, foarte izolată termic și etanșă de la acoperiș la tavanul de la subsol reprezintă o cerința structurale ideală pentru o casă cu economie de energie. Casele prefabricate sunt construite în conformitate cu instrucțiunile stricte din Ordonanța de economisire a energiei (EnEV) sau le depășesc de departe.

Construiește durabil

Cu o casă prefabricată din lemn, nu numai că economisiți energie, ci și contribuiți pozitiv la echilibrul ecologic. Folosirea materiei prime naturale din lemn reduce emisiile de CO2. Efect secundar: locuiți într-o casă durabilă și sănătoasă.

Stabilitatea valorii

Durata de viață a unei case prefabricate este de peste 100 de ani și nu este în niciun caz inferioară unei case în construcția convențională. Casele prefabricate moderne sunt monitorizate calitativ de mai multe ori în timpul producției și asamblării. Din acest motiv, o durată de viață de peste 100 de ani este o chestiune firească , cu o construcție, întreținere și îngrijire adecvate.

Timp scurt de construcție și construcție independentă de vreme

Casa prefabricată este produsă în fabrică indiferent de vreme. Aceasta înseamnă că structura clădirii inclusiv ferestre și uși exterioare este livrată gata făcută pe șantier și poate fi instalată acolo în ciuda temperaturilor înghețate. Amenajarea interioară durează câteva săptămâni, în funcție de dimensiunea casei și de amploarea amenajării.

Modificările și completările sunt posibile în orice moment

Într-o casă prefabricată există planuri detaliate pentru fiecare componentă, astfel încât să știți exact unde sunt liniile pentru o eventuală renovare.